Rabu, Oktober 22, 2008

Father and Son

Aku baru ngeh dengan Cat Stevens alias Yusuf Muslim ketika menyanyikan lagu Father and Son [sendirian dan tidak ada yang mendengar]. Ternyata lagu ini dia yang menyanyikannya.

Tak pikir Cat Steven hanya nyanyi "Morning has broken" aja, ternyata banyak bener tuh kagunya.

Lagu Father and Son ini begitu enak ketika dinyanyikan oleh Cat Stevens dan jadi [agak] ancur ketika kunyanyikan. Tetapi sensasi menyanyikan lagu ini terasa bener sampai di hati.

Aku jadi inget ayahku dan aku jadi bisa bercerita pada anakku tentang obrolan seorang ayah pada anaknya. Obrolan yang sangat sederhana tapi menyentuh banget.

Bagi yang belum pernah dengar lagu ini [emang ada yang belum pernah dengar?]. Nikmati aja syairnya di bawah ini.

Baca dan resapi :

Its not time to make a change,
Just relax, take it easy.
Youre still young, thats your fault,
Theres so much you have to know.
Find a girl, settle down,
If you want you can marry.
Look at me, I am old, but Im happy.

I was once like you are now, and I know that its not easy,
To be calm when youve found something going on.
But take your time, think a lot,
Why, think of everything youve got.
For you will still be here tomorrow, but your dreams may not.

Son
How can I try to explain, when I do he turns away again.
Its always been the same, same old story.
From the moment I could talk I was ordered to listen.
Now theres a way and I know that I have to go away.
I know I have to go.

Father
Its not time to make a change,
Just sit down, take it slowly.
Youre still young, thats your fault,
Theres so much you have to go through.
Find a girl, settle down,
If you want you can marry.
Look at me, I am old, but Im happy.
(son-- away away away, I know I have to
Make this decision alone - no)
Son
All the times that I cried, keeping all the things I knew inside,
Its hard, but its harder to ignore it.
If they were right, Id agree, but its them you know not me.
Now theres a way and I know that I have to go away.
I know I have to go.
(father-- stay stay stay, why must you go and
Make this decision alone? )




Cat Stevens sekarang



Sebelum suka pakai peci

sumber gambar :
internet

2 komentar:

Syamsul Alam mengatakan...

Oh...... liriknya bagus..... aku ga mau denger kalo lagu sebagus ini dinyanyiin ama mas eshape.... xixixixixixi.........

eshape waskita mengatakan...

xixixixixixixixixi .....
alhamdulillah, akhirnya ada yang mau ngasih komentar jujur padaku

tks